Ja, dere leste riktig. Min kjære lille baby er blitt stjålet! Tenkte jeg skulle oppdatere dere med hvordan uken hadde vært, men nå har jeg heller en lang historie om min lille stjålede baby! Ja, det har seg sånn at jeg var hos Malin forrige helg. Så bestemte vi oss for å dra ut et sted de hadde hvert hundre ganger før, men ble første gang for meg. Stedet ligger i Ski sentrum og det var bare stappfult med nesten bare mennesker jeg kjente fra  før eller hadde en hvis peiling på hvem var. Jeg hadde på meg den gigantiske Canada Goosen min og tok den ikke av siden jeg løp ut og inn hele tiden (sikkert derfor jeg fikk dobbeltsidig halsbetennelse.) Jeg husker jeg tok frem telefonen for å snappe  og svare på noen meldinger.. og når jeg skulle sjekke om jeg hadd fått svar på meldingene, var iPhonen borte fra jakka mi. Jeg fikk helt panikk og viste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg lånte en telefon for å ringe til den, men dumme meg hadde den på lydløs. Jeg og alle vennenne mine ringte den og boba den med meldinger.. helt til telefonen ble skrudd av. Jeg spurte og lette over alt, men den var ikke til å finne. Her går jeg med en lommebok full av penger stikkende ut av jakkelomma på den enesiden, og en iPhone i den andre. Lommene på en CG er ganske dype, så for å få tak i iPhonen må du helt ned i lomma. Kan ikke forstå hvordan noen har greid å ta den ut av lomma mi og hvorfor tok de ikke pengen mine? HAhaH!! Det jeg synes er litt rart er at jeg bare har stått med folk jeg kjenner.. er det noen jeg kjenner som har tatt den eller?

Jeg har jo da ikke «Find my iPhone» appen, så da var jo ikke den til nytte. Men side 4G står på hele tiden, selv når det er skrudd av, så var fortsatt tinder koblet opp mot nett og logget på. Derfor sjekket jeg på telefonen til en jeg matchet med hvor jeg var, og den var da i Ski fortsatt, 2km unna der den ble fra stjålet. Skulle så gjerne vist hvor den var!! Men nå har jeg gitt opp letingen og ser meg nøtt til å leve med en iPhone 4 igjen. Jeg har ringt telenor og fått sperret abonnementet og tyverimerket telefonen. Jeg har politianmelt det og skal på politistasjonen i morgen for å låse telefonen. Men nå skal jeg komme til den beste delen!!

p4.jpg

Tross all min uflaks. Har ingen app som kan spore hvor nøyaktig iPhonen befinner seg. Ingen forsikring er tegnet på den. Ja, oppi dette snudde alt seg. Vi har nå ringt forsikringsselskapet som jeg har reiseforsikring hos. Siden jeg ble fra stjålet den på reisefot, går dette da under reiseforsikring.. Det vil si at jeg får en erstatning på like høy verdi som den gjenstanden jeg mistet. Siden jeg hadde en gull iPhone 5S 64GB, vil det koste meg 7590,- for en ny en uten abonnement (kan ikke kjøpe med abonnement når jeg har et fra før av på den stjålene.) Så da har pengene blitt overført til mamma, og i dag kom den nye iPhonen på døra!!! Litt kjipt å miste alt jeg hadde på den, men det meste har jeg på en av macbookene mine..så jeg overlever!