Da var russetiden i gang og det er så sykt mye å gjøre. Dagene kommer til å gå fort fremover nå som det er både Tryvann og Lanstreffet i vente. Etter den første uken som russ har jeg greid å bli forkjølet, og jeg har vist tryna første dagen på Tryvann som førte til en legg som er hoven, grønn med brannsår!! HAha, typisk meg! Det kommer noen bra uker i vente hvis man tenker bort fra skolearbeidet, og bilder sier vel mer en at jeg sitter å skriver et langt kjedelig innlegg! Jeg kunne sikkert fortalt mye mer, men som jeg har sakt tidligere.. er  det ikke alt man børr dele på en blogg!

@Eikelikåringen som ble stoppet pga. for mange mennesker!!

rt2.jpg.jpg

1. Meg & Martin // 2. Meg, Martin (Almighty), Christian (Il Padrino) & Eirik (HS14)

@Almighty 2014. Første rulledag og RTstartet!!!

rt5.jpg

1. Meg & Martin // 2. Bjørn-Erik (Almighty) & meg

@Første dag på Tryvann!!!

rt3.jpgrt4.jpgrt6.jpgrt8.jpg

Tok sååå mange bilder med Malin, Linnea, Pernille, Silje, Eirik og mange random mennesker. HAHAH!

annais4.jpg

Og til det sykeste av alt!! Tenk at jeg fikk møte bloggeren annais. Jeg snakket med, rullet med hun, tok tusen bilder med hun, hun skrev på dressen min, hun lånte sminken min, jeg har hun på snap og jeg har nummeret hennes. Dere skulle bare hvist hvor stor fan jeg er av hun etter alle de årene hun har blogget. Er fortsatt i himmelen!

@Andre dag på Tryvann!!!!!

rt7.jpg

1. Meg & frøken Undeli // 2. Pernille & meg

Har hatt en fantastisk uke og gleder meg til den som kommer nå.