Processed with Moldiv

Da var RT kapittellet over og siste innspurt med skolearbeid er den nye hverdagen. De siste dagene av RT har vært sykt slitsome og helt fantastisk bra. Kan vel ikke si jeg husker alt som skjedde de siste dagene på Tryvann eller alle dagene jeg har vært ute de siste ukene. Men det å bli fortalt hva du har gjort i etter kant er jo også litt lættis. Tross forkjølelsen har jeg prøvd å bli med på så mye som mulig og jeg har møtt så mange nye mennesker + barndoms venner som har flyttet langt unna. Jeg hadde hørt så mye i forkant om at russetiden er den beste tiden i livet og tenkte det var bare oppskrytt… helt ærlig synes jeg RT har vært den beste tiden noen gang selv om jeg værket har hvert på buss eller van. Tror jeg kommer til å savne denne tiden og litt trist den aldri kommer igjen. En ting jeg ikke savner er den jævlade røde dressen som klødde og var bare irriterende å gå med. Såpass mye penger som Russedress tjener, kan de vel spandere på russen litt bedre kvalitet på klærne de skal gå med i en måned.

Processed with Moldiv

En ting jeg savner er søvn. Jeg er så sykt forkjølet og når jeg skal legge meg hoster jeg som en hund som bjeffer. Assa.. det går ikke å sove og når jeg kommerpå skolen, sovner jeg nesten i timen. Skulle ønske det var en viduder kur. Jeg har vært syk i ganske mange månder nå. Først fikk jeg halsbetennelse som gikk over til streptokokker. Så kom RT og jeg fikk luftveisinfeksjon som har vært hele russetiden. Og som ikke det var nok, opp i alt fikk jeg øyekatar. Lurer på hvor mange mennesker jeg har smittet!! HAHAH, sorry!

Processed with Moldiv