Bokstavelig talt.. skole er et helvette, spesielt mot slutten. Hvor mange ganger har man ikke hat lyst til å gi opp eller hat dager der man bare ikke vil dra på skolen? Det sykest er at nå er jeg endelig ferdig med de 13årene med obligatorisk skole og kan begyne å studere noe jeg virkelig vil gjøre. Det er en så deilig følelse og nå skal jeg ta en vel fortjent sommerferie. Må innrømme at jeg virkelig kommer til å savne de vennenne jeg har fått de siste årene nå til høsten. Hverdagen vil ikke bli den samme uten dem. Gruer meg litt til å starte  på nytt og begyne på en ny skoel der man ikke kjenner en  eneste sjel. Det går jo alltid bra, tenker bare Yolo jeg! Startet på Drømtorp uten å kjenne noen og se nå, har fått en hauge nye venner som jeg er så glad for jeg har blitt kjent med. De er de beste selv om ingen av oss er på noen som helst måte like. Sykt random sammensetning av mennesker.

bilde 1-36PicMonkey Collagem8.jpg

Forresten så var jeg hos legen i dag og hun sa at jeg fortsatt har kyssesyken.. men leververdiene var normale igjen.. så da kan alkohol inntaket fortsette. Med andre ord, Er det her det er party?! HAHA, nei da! Skal være forsiktig. Vil helst bli kvitt denne dritten. Har hørt folk ikke er forsiktig nok og får tilbake fall. Det skal ikke skje med meg!!!

PicMonkey Collagem88.jpg