bilde 4-42

Da har jeg kommet meg hjem etter to uker på Gran Canaria. Vil ikke si det har hvert noe annet en normal ferietur med familien, med tid til å slappe av fra alt stress hjemme. Når sant skal sies er det utrolig deilig å komme hjem også! ahha. Jeg har vært på Gran Canaria en del ganger tidligere i mitt liv, og man blir litt lei av å se og oppleve det samme om og om igjen. Det beste med dette stedet og som nok fører oss tilbake hit år etter år, er vel at det er et fantastisk flott sted og man føler en hvis trygghet der etter som årene går.

Det er nesten en 6 timers lang flytur til og fra denne øya, og det kleieste var at noen timer før hadde jeg sittet på blyet hjem fra Bulgaria.. og tror du ikke nesten alle de samme flyvertinnene var på dette flyet også. HAH, kos det da!! De første dagene der nede gikk vel bare til soling og bading. Er det en ting jeg er lei er det sol krem og sand som sitter fast på beina. Deiligste å komme hjem og få dusjet i vann som ikke lukter klor. Men som alltid trengtes det noen ganger en pause fra strand livet. Da dro vi til Las Palmas som er centrum på Gran Canaria. Shopping gaten der er utrolig bra både når det kommer til ting å kjøpe, merker og mat. Denne gangen tok vi turen for å se et sted som heter gamlebyen, som dere kan se under. Når jeg først var der følte jeg for å betale 14kr for å gå på taket av museet. Trodde det var litt mer utsikt på den toppen, siden byggningen var grisehøy. En annen opplevlse jeg fikk var når jeg var når jeg var innom en butikk for å prøve en shorts så måtte jeg gjennom en metalldetektor. Sikkerhetskontrollen for å komme inn i et prøverom var høyere enn sikkerheten for å komme inn i landet. JAja, hver sin lyst… der mista de en kunde.

Processed with VSCOcam with f2 presetgc6.jpggc8

Jeg kan jo fortelle noe som var sykt lættis når jeg først er igang. En kveld dro jeg og pappa til et shoppingsenter like ved Las palmas. For å komme til og fra måtte vi derfor ta en buss som ikke gikk direkte til Las Palmas, men en som kjører alle småveier gjennom øya. Den bussen tar litt lenger tid og kjører så sykt fort gjennom de svingete veiene. Det sykeste er å se ut av vinduet når du sitter på en av disse bussene for det er bare fjellstup rett ned.. har du ikke høydeskrekk, får du det på denne bussturen. Til poenget… Når vi skulle hjem så kom det plutselig på en mann som var så sykt stor. Jeg tiller ikke, jeg tenkte; hvordan skal han komme inn på denne bussen. Det gikk! Bussen var veldig full så han endte opp med å sitte sammen med dama si rett forran meg. Dama satt innerst ved vinduet og var normal størrelse. mens mannen satt ytterst og det var kun plass til den ene skinka ans på sete. Hver gang det kom noen på bussen ble dama hans most inn i vinduet for at de folkene skulle komme forbi mannen. Så tenk dere denn bussen kjører i full fart i en svingete vei og så sitter du å ser på en mann som moser dama si inn i vinduet for hver sving. Jeg holdt på å dø av å se på det, så måtte prøve å se en annen vei.

Når jeg først snakker om store menn kan jeg jo like gjerne fortsette. HAHA, når vi skulle fly hjem, var det en passasjer som satt på raden forran meg som var så sinsykt stor. Jeg var spent på om han fikk på seg det flybeltet og det var flyvertinnen også. Alle stirret når belte skulle på. Det som var så morsomt å se på var når vi fikk flymaten så skulle hat ta med seg kaken han fikk hjem. Så når han skulle putte den i sekken sin så mistet han den på gulvet forran seg. Men siden han var så stor greide han ikke å få den opp fra gulvet, så den lå der og rullet frem og tilbake. Når du ikke har noe å gjøre, så blir alt du ser underholdning as. HAHA!!

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetgc4.jpggc5.jpg

Nå som jeg er hjemme igjen fant jeg ut at ferien min er nesten over for i år. På mandag begyner jeg på skolen igjen som student. Ææ, tiden går så fort..Hjelp! Er ikke klar for dette.