party 2

Jeg tror ikke jeg er den eneste der ute som gruer meg litt å begyne på skolen igjen. Nå er jeg akkurat blitt ferdig med vidregående og har hat superflaks å få skoleplass hos Norges Kreative Høyskole i Oslo. Men som da jeg begynte på barne-, ungdoms- og vidregående- skole.. blir det en ny start med nye mennesker og noe nytt å bryne seg på. Jeg gleder meg utrolig mye til å møte nye mennesker, få nye venner, begynne på et studie program jeg har lyst til å jobbe  med, og å komme meg inn i stor byen Oslo. Alikevel kribler det litt ekstra i magen fordi nå står jeg alene på mine egene ben. Jeg gruer meg så mye, selv om det egentlig ikke er noe å grue seg over… Men bare den følelsen av å være ny og ikke kjenne noen gjør meg super nervøs. Vet ikke helt om kvalmen er ay jeg gruer meg eller fodi jeg var ute i går. Jaja! Det er jo ikke skole den første uka nå. Det er en ren uke med festing sammen med dine nye studievenner. HAHa! Sånn man blir kjent, drita!

party3