collagemmmhlohlm

Da var fadderuka på NKH eller SCK i full gang, og i dag var er det hviledag. Hele uka forregår nesten som fadderuka på BI, med leker og mye festing. På mandag var det bar til bar og after party, og vi gikk ute i regnværet og var inne i varme lokaler om hverander. Med mitt imunforsvar nå som jeg har kyssesyken, har jeg blitt forkjølet. Typisk meg, men en pause i går og i dag, skal jeg være med på resten av uka. Er bare så lei av å være syk og kunne gjøre akkuratt som jeg vil.. for selv om jeg har lyst, sier kroppen nei, og jeg har lært med erfaring at jeg må høre på kroppen. AHHA, hvis ikke går det jævelig dårlig. Men fføler meg bedre nå og satser på at jeg overlever de neste dagene. I går var det skole fra kl.9-16. Vi fikk mest informasjon, så var ikke akkurat den beste underholdningen dagen derpå. I dag har vi egentlig bare sittet på rompa og fått masse gratis ting. Chill det! Nå skal jeg hoppe i dusjen og så prøve å legge meg tidlig… I morgen blir det en laaang dag!!