nkh

Da var fadderuka overstått. Hat det super gøy de siste dagene og fått mange nye venner. Det kipeste er at de jeg har blitt best kjent med skal ikke gå i klassen min engang. HAh, typisk meg… men det går fint. Klassen min er på mellom 50-60 elever så mange å bli kjent med. I morgen er det skole igjen og jeg må huske å kjøpe bøker i morgen. Det mest irriterende med timeplanen er at ingen uker er like. Forskjellige dager og tidspunkt vær uke. Blir så stress å huske, kommer sikkert til å gå litt i surr av og til. Det jeg er mest spent på for morgen dagen er om jeg finner frem til klasserommet. AHah, assa det er som å gå i en labyrint med hundre dører som du må ha nøkkelkort for å komme deg gjennom. Hjelp!! Kunne vi ikke fått et kart eller noe. Har allerede greid å gå meg bort en gang på skolen.

Akkurat nå sitter jeg å rydder macen min. Må ha plass til alt av adobe pakken eller egetlig alt jeg skal jobbe med på macen. Tror jeg må kjøpe en ekstra hardisk for denne macen er full as.