IMG_1116nIMG_1117nsummer1nn2

Kjole Pimkie // Cardigan Brandy Melville // Sko Toms // Solbriller Cèline

Merker sommeren begyner å gå mot slutten nå og det er alt september neste uke.. som betyr ikke lenge igjen til min bursdag!! Woop-woop!! Nå har jeg endelig startet på NKH i Oslo og kommet virkelig i gang. Vi har alt fått vår første eksamen som består av hele ni sider med oppgaver. Vi har fire uker på oss og jeg jobber med harde livet for å få dette til. Det jeg sliter mest med er at historie boken vår om grafisk histore er på engelsk. SÅÅÅ mange vanskelige ord, gir opp. Alt for å gjøre det vanskligere enn det alt er. Vi gjør faktisk utrolig mye som jeg ikke trodde hadde noe med grafisk design å gjøre, som å støpe en gipsplate og hugge inn bokstaver. Eller som å tegne bokstaver for hond i forskjellige fonter. Jeg merker veldig at bloggen og at jeg har laget så mange bloggdesign hjelper meg med å forstå hva han snakker om. Takk gud for at blogging har gitt meg noen fordeler på skolen.