IMG_1781mmmburgundyredmm

Sånn da var nok en uke overstått og jeg er ferdig med min første eksamen på NKH i Oslo. Da var det bare 17 igjen da! Jeg veldig glad for at vi får bare bestått/ikke bestått, for jeg følte denne oppgaven virkelig ikke gikk veien as. Ser jeg ut som en som greier å skrive akademisk eller er sykt filosofisk/reflektert av meg.?! Nei as. Øvelse gjør vel mester. Nå er det noen litt mer rolige uker frem over, men mer skole. Dagen før jeg skulle lever eksamen jobbet jeg vel så og si hele natta..og morningen den skulle levers skjedde det samme som på media eksamen på vidregående.. jeg var helt ferdig, kastet opp i et! Velkommen til mitt liv etter RT!

Og når jeg først er inne på RT, noe jeg har glemt å fortelle. For noen uker tilbake var jeg hos frisøren bare for å klippe vekk alt det slitt. Selv om det ble litt kort angrer jeg faktisk ikke, har vokst litt siden da også..  Jo, men som alltid så begynner man å snakke med frisøren osv. Og det var da hun plutselig spurte om jeg var russ i år. Det var jeg, så da svarte jeg jo selvfølgelig ja. Og så sier hun; men da så, synes det var noe kjent med deg når du kom inn. Må ha sett deg på Tryvann eller noe. Jeg tenkte bare; who the fuck are u!! kødder du eller. Jaja, hun var hyggelig da.

Outfiten over er fra i går og der kan dere se mitt nyeste innkjøp. Så den genseren i utstillingen på Lindex og har lett etter en butikk på hele østlandet som ikke hadde den utsolgt. Til slutt fant jeg den og den er så søt. Det er en hvit genser men stoffet foran er formet etter leopard print. Synes ikke så godt,  men hvis man ser i innlegge under, ser man mønsteret på genseren. Jeg er ikke akkurat den personen som bleier å kjøpe klær med leopardmønster eller generelt print på seg, men denne var perfekto. Den er fra Lindex også, så det er en pris de fleste har råd til.