IMG_1829mn

Jeg liker å lese sånne her type innlegg, så derfor bestemte jeg for å lage et selv. Håper ikke dere vet alt fra før da. Enjoy!

 Jeg tørr ikke å ta karuseller/bergodalbaner som går opp ned. Har aldri turt det, tenker bare jeg kommer til å falle ut. Det jævligste var når vi tok Spin spider på Tusenfryd. Det var helt jævelig, tror jeg aldri har holdt meg så godt fast før, begynte til å med å grine før den hadde startet å gå. Var så glad for å være i live når jeg gikk ut av den. Selv om det var jævelig da, tror jeg nå at jeg hadde greid å ta den igjen. Har jo høyde skrekk i tillegg så var kanskje ikke det smarteste å se ned når du henger der oppned oppi lufta.

 Jeg hater fisk, kaviar, tran, blåskjell, reker osv… Jeg elsket fisk når jeg var liten, men nå spiser jeg det aldri. Eller liker generelt ikke noe som helst av sjømat. Jeg kan bli med folk å spise fisk, bare jeg kan få kjøpt noe annet der som ikke er fra havet. Ja, kan vel si jeg er kresen når det kommer til mat. Jeg smaker vel på det meste hvis det ser godt ut og for å være høfelig, men kan aldri garrantere jeg liker det.

 Jeg får kløustroforbi når jeg er under vann. Hvis det er en ting jeg ikke liker eller takler, så er det å ha hode under vann. Jeg må alltid holde meg for nesa og trekke pusten godt inn for å holde ut noen sekunder under. Det er vel derfor jeg aldri har turt å stupe ut i vannet eller er livredd for bølger.

 Jeg er livredd for edderkopper og slanger. Bare jeg ser en edderkopp hjemme, friker jeg ut og ropper på mamma eller pappa, samme når det måtte være på døgnet. Ser jeg en edderkopp, hører hele verden det. Nå har jeg aldri hatt en slange i huset mitt, men når jeg så de holdt slanger ute i veien i Bulgaria.. må jeg si hjerte mitt begynte å slå jævelig fort.

 Jeg har aldri hat en jobb. Jeg har søkt på en jobb i hele mitt liv, og den søknaden leverte jeg til og med forsent. Uuups! De siste årene har vel mine shopping vaner blitt dyrere. Jeg har jo veldig mye dyreting som 7 Parajumpere eller da jeg gikk til innkjøp av min 2. MacBook… men jeg har aldri hatt en jobb som kan betale det. Jeg har blitt flink til å spare og kjøpe mindre enn før. Før shoppet jeg alt mulig billig dritt så fort jeg fikk litt cash. Nå sparer jeg alt jeg får for å kjøpe den ene tingen jeg vil ha. Får vel tenke på å skaffe meg en jobb nå.

 Jeg er enebarn. Ingen andre enn meg, meg og meg!! Forever alone!

 Jeg er Tinder og Hot or Not avhengig. Børr begyne på avvenings kurs. Jeg sitter på det hele tiden når jeg ikke har noe bedre å gjøre. Men det er så lættis, og man møter så mange nye mennesker fra hele verden. Flere tusen mennesker vet nå min livs histore ++ Folk spør jo om så sykt mye rart at ingenting overrasker meg lenger. Har møtt noen av dem i virkeligheten(oftest helt tilfeldig) og de er som regel veldig hyggelige alle sammen.

 Jeg har ALLTID hatt lyst på en hund. Jeg elsker hunder selv om jeg er litt redd de aller største hunderasene. Men jeg har så lyst på en hund, masser hull i hode på foreldrene mine. Har du en hund å tilby meg, så er jeg din for alltid!!!

 Jeg elsker Trønderdialekt. Litt sært av meg, men sant!!! Egentlig Trondheim i seg selv, elsker det stedet.

 Jeg ler når jeg blir nervøs. Når jeg er veldig redd eller utrolig nervøs, ler jeg!! Det kommer bare naturlig og greier ikke stoppe. HAHA, har lagt merke til det nå det siste året. Sykt rart.

IMG_1812mn

 Jeg tror den dårligste egenskapen jeg har er at jeg aldri klarer å nyte nåtiden, ser alltid frem til andre nye ting.. som når jeg skal til syden.. Jeg gleder meg i flere månder, men når jeg først kommer dit, gleder jeg meg bare til neste store ting som skal skje i stede for å glede meg over at jeg faktisk er i syden der og da. Jeg er kanskje ikke så flink til å sette pris på de små tingene som skjer i hverdagen. Dette er absolutt noe jeg vil bli bedre på.

 Jeg har blitt helt obsessed på interiør. Har vel lenge vært mote som har stått i fokus hos meg, men det siste året har jeg fått øynen opp for interiør. Vurderte jo å studere interiør eller eindomsmegling.. Nå er det innredning som er tingen!

 Jeg har utrolig høye krav til meg selv. Jeg tror jeg må være min største kritiker. Jeg setter alltid og har alltid ekstremt høye krav til meg selv. Jeg sammenligner meg oftest mot de som er best og godtar ikke før det er på samme nivå. Jeg ser bare på alt jeg lagde i media timene på skolen, det var aldri bra nok for meg det jeg lagde. Jeg blir rett og slett bare skuffet over meg selv om jeg får tilbake en dårlig prøve, publiserer et slurvete blogginnlegg, eller om det er bare at jeg har trent for dårlig.

 Jeg er svak for pizza, Fanta, sjokolade og Starbucks …Ahh, det kunne jeg virkelig ha levd på. Eller det er jo det jeg gjør!

 Jeg hater å lese. Jeg har aldri i hele mitt liv lest en hel bok, og det er virkelig ikke en ting jeg setter av tid til og prioriterer. Har aldri funnet den boken som har gitt meg den beste leseopplevlsen eller fått en forkjærlighet for å sitte stille og lese en haug med tekst.

♥ Tror jeg er mørkredd!! Det er ikke sånn at jeg ikke tørr å sove med lyset av. Jeg tørr ikke å gå alene ute i mørket på kvelden eller om natta, sikkert derfor jeg alltid må ringe noen om det er en venn eller bare mamma. Jeg tørr heller ikke å gå ned i kjelleren alene hvis det er mørkt, eller tørr faktisk ikke å gå ned i kjelleren når jeg er alene hjemme selv om det er på dag tid. Litt irri siden man må ned i kjelleren for å gå ut av huset!

♥ Jeg går alltid uten sokker når jeg er hjemme. Jeg går alltid barbeint når jeg er hjemme samme hvilken årstide det er eller om det er varmt eller kaldt i huset. Sokkene går først på når jeg går ut døra og av med engang jeg kommer hjem igjen. Alltid npr jeg er syk om vinteren maser mamma og pappa om at jeg må sette på meg sokker. Har de på i 5 sek, og de er av igjen. Til og med når jeg drøver klær i butikker, selv om jeg prøver en genser tar jeg av meg skoene. Liker vell å ha føttene godt planta på jorda da eller aner ikke as..sykt rart.

 Jeg har hatt brun/sort hår. Tror jeg har fortalt dette før, om den gangen jeg opplevde alle blondiners store mareritt. Jeg hadde langt blondt hår til rett over navelen ca. Så en dag bestemte jeg meg for å farge det litt mørkere, hadde til og med tatt med et bilde som hviste hvordan jeg ville ha det. For å si det sånn så var hår mitt øderlagt etter denne dagen, har aldri grini så mye i hele mitt liv. Hår mitt var farget sort, samme dag stripet de det blondt to ganger og farget det brunt for å prøve og få fargen min tilbake. Det sier seg selv at hår ikke tåler denne type behandlig, så da var det samme dag frem med saksa og klippe det til puppene. Tok vel et år før jeg greide å få en finn blond farge på håret igjen uten rød eller gul skjær i det. Rart jeg ikke stoler på frisører eller!!

♥ Alle gullfikene mine har dødd etter 1-2 uker. Vil ikke si jeg er den beste fiskeeieren. Greier ikke holde dem i live mer enn i en uke eller to. Kan hende jeg mater de for mye, men vil jo ikke at de skal sulte heller.

 Jeg er den dårligste på denne planet til å lyve. Jeg er utrolig dårig på å lyve, blir alltid avslørt. Det er en grunn til at alle vet hva de får til jul, før juleaften er kommet.