phil 1Processed with VSCOcam with b5 presetphil 2m
Nå har jeg kjøpt det fineste og søteste armbåndet evah!! Hah, det er rett og slett et enkelt armbånd formet som en pil som har har blitt min favoritt. Det er ingen andre en den fantastiske Camilla Pihl som har designet det for David-Anderesn. Jeg er ikke en «armbånds person» hvis man kan si det.. går aldri med det, rett og slett fordi jeg føler de alltid bare er i veien eller leggr seg under genseren. Det nærmeste jeg kommer armbånd som jeg faktisk bruker er klokker. Hatet klokker før også for de samme grunnene som armbånd, men nå går jeg med klokke hverdag. Dette armbåndet har jeg brukt et par ganger nå og eg synes det er så søtt. Jeg drar det litt opp på armen så det skal sitte fast og ikke skli rundt eller legge seg helt inn til klokka. Perfekt denne høst/vinteren. Du får kjøpt hos David-Andersen og de har den også i sølv og rosa-gull. Super fine de også. Er ikke så dyre, koster litt over 1000kr… Vil ikke si det er så mye i forhold til at det er fra en gullsmedbutikk og ikke fra Glitter.