meg5a

I dag fyller bloggen hele 5 år! .. eller det vil mer si, jeg har blogget i 5 år. 22. november 2009 startet jeg å blogge på blogg.no. Selv om jeg ikke har blogget sykt bra i perioder eller har vært den som poster 5 innelgg hver dag om hva jeg spiser i løpet av en dag, føler jeg at jeg har fått mye glede av det å blogge. Før jeg byttet til femelle, hade jeg egentlig tent til å slutte. Jeg var litt lei alt som hadde med blogg å gjøre, og følte at folk visste mer om meg enn det jeg selv gjorde. Det å måtte setta av tid til å blogge(for blogg krever mye og tar mer tid enn de fleste tror) og det å alltid måtte tenke over hva man skriver før det postes. Jeg er en person som sier det jeg mener og er ganske åpen om det som skjer i livet mitt, ikke at dette er så veldig bra egenskaper å ha hvis man skal være en blogger, og heller ikke noe alle i familien setter så stor pris på.. Har jo fått høre et par ganger hva de ikke liker at jeg skriver som må inn å slettes.

Alt i alt er jeg ganske glad for at jeg ikke sluttet. Er gøy å ha et sted der du kan være deg selv og dele dine interesser, meninger og erfaringer. Vi får håpe det 6. året blir beder enn noen gang!!! Som jeg alltid sier; jeg skal bli en beder blogger.

meg6a