vs 1

Jeg er sikkert ikke den enste der ute som er obsessed med VSFS?! Nå ble jo akkurat 2014 showet av holdt i London og jeg har sett det allerede sånn 30 ganger!!! Og til alle de bloggerne der ute som sier de elsker showet osv., men har ikke sett det enda fordi de ikke finner det??! lol, hørt om victoriassecret.com eller You Tube? Ligger der liksom!! Showet med de peneste kvinnene med de sykeste kroppene, kan jo bare drømme å se ut som dem. Assa hvem vil ikke trene eller aldri spise noe dritt igjen etter å ha sett 10min med disse damene? Og må jo ikke glemme det sykeste undertøyet spesial laget for showet. Syykt!! Showet er jo en drøm i seg selv, og hvis det er en ting vil før jeg dør..så er det å se et av disse showene live…eller få meg mitt eget sett med vinger! En av mine favoritt artister var jo også der.. ikke Taylor Swift, men Ariana Grande!! Hører seriøst på sangene hennes hver dag. Bieber, du er erstattet. Nå kommer jo Grande også til Norge neste år og jeg gleder meg som bare det, til konserten! Se showet under 

vs 2