Processed with VSCOcam with f2 preset

Veldig mange synes det er vanskelig å velge de rettet sminkeproduktene. De produktene som oppfyller alle kravene og ønskene man setter seg for å oppnå det perfekte utseende. Hvem har vel ikke opplevd å få urenhud, utslett eller fett hud av sminkeproduktene!?! Nå har jeg prøvd utallige forskjellige sminkeprodukter i flere år og de fleste som kjenner meg vet at jeg har et «makeup mekka» hjemme. Jeg har i hvertfall prøvd det meste og vil dele med dere mine absolutt favoritter uten at jeg blir betalt for å fortelle dere dette. Disse produktene jeg skal vise dere, bruker jeg hverdag selv og det har jeg vel snart gjort i 2 år. Har fortsatt ikke funnet noen som jeg liker bedre enn disse.

Processed with VSCOcam with f2 preset

                Min hverdagssminke                 

Mineral primer fra Youngblood

Foundation Forever Flawless perfection fra Dior

Pudder foundation fra Bare Minerals Matte

Solpudder fra Bahama Mama

Blush fra Nars Foreplay

Eyeliner Wink maker pen fra Barry M

Brynskygge & brynkost fra Billion Dollar Brows

Lipgloss O-plump fra Smashbox

  Processed with VSCOcam with f2 preset

Dette er da de produktene jeg bruker hver dag når jeg sminker meg, både til hverdags og når jeg skal ut. Den er veldig enkel og man får et veldig naturlig resultat, spesielt når du er ute i dagslys også. Jeg er ikke då stor fan av Bare Minerals, er sikkert den eneste på jord som får kviser av den.. derfor må jeg bruke en foundation under den for å ungå dette. Funker virkelig ikke for meg å ha den rett på huden eller over kun en primer. Jeg bruker jo ikke mascara lengre i og med at jeg har vippe extensions.