Året 2014 er vel det året livet har forandret seg mest, og så mye har skjedd. Tar faktisk litt av hvor mye som har skjedd som både har forandret hverdagen og meg som person. Jeg føler dette året har vært det beste og at 2015 blir enda bedre. Desverre har jeg ikke så mange bilder fra de første måndene av året siden 2014 startet med at noen stjal min spliter nye iPhone 5S. Selv md en dårlig start på året, ble det en god del bedre med tiden. Her får dere da 1/3 av mitt år i et innlegg, blir litt langt.. men det overlever dere. Prøvd å ta med litt mer som jeg ikke alt har vist på bloggen eller fortalt tidligere. Enjoy!

 

               J A N U A R               

 Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Januar ja! Husker serr ingen ting, var jeg drita hele måneden eller?! Nei da. Tok ikke så mye bilder? Jo.. Som dronninga av selfies, ble det mye bilder. uheldig nok ble telefonen stjålet så nå har jeg virkelig måtte gravd og lett over alt ette bilder fra januar. Det var den månden vi jentene tok en spontan helgetur til Trondheim. Min store drøm om å dra til trondheim gikk i oppfyllelse. Ganske rart å ha et ønske om å dra dit, når jeg heller kunne dratt hvor som helst i verden.. Jeg og Malin var faktisk også på åpendag på Drømtorp VGS. Der satt vi på stand for media linja og skulle hvise hvordan man redigerte filmer og brukte programvarene. Hhah, fikk gavekort da..

 

               F E B R U A R               

PicMonkey-Collage1Processed with VSCOcam with f2 presetIMG_8350

Februar var månden togskinna mi gikk av 😀 Stor dag når jeg ble kvitt den! 18 og reggis, nytt TVkonsept? Fikk den hvertfall av før RT. Dette var vel den månden jeg satt helt alene forran på skolen. Både Malin og Linnea var borte, så det var ingen å snakke hull i hode på..eller fant jo en! Live som satt bak meg ble den heldige utvalgte. Ja, jeg smittet jo Malin så hun ble mer sykere enn meg. Hun måtte til og med fjerne blindtarmen.. håper ikke det var på grunn av meg da! ops! Unskyld Malin, glad i deg  I slutten av februar var det ferie og jeg dro på shoppingtur til København med familien.

 

               M A R S               

image1-800x600bilmde.jpgsnap.jpgp4.jpg

Mars var fylt med prøver og forbredelser til RT. Alle satt vel å var litt ekstara gira og ville få overstått det værste når det kom til skolearbeid. Jeg husker dne dagen jeg måtte hjem å øve til naturfagsprøve etter å ha godt ut i dritt vær for å samle inn penger til kreftforreningen. Var ikke akkurat høydepunkte denne månden. Denne måneden fikk jeg en splitter ny iPhone på døra. Fikk tilbake pengene av forsikringselskapet så jeg kunne kjøpe en helt ny en i samme størrelse. Dere aner ikke hvor kjipt d var å få en ny iPhone og en mnd senesere blir den stjålet. Mistet så mange bilder og ikke minst videoene fra Justin Bieber konserten.

 

               A P R I L               

IMG_8351IMG_8352IMG_2088IMG_8356-1IMG_8355IMG_8354Processed with VSCOcam with f2 presetIMG_8353

Så kom plutselig April og det skjedde så mye heletiden.. Skulle ut den dagen, så var det tid for påskeferie, hadde tentamen, andre prøver, så startet RT.. alt skjedde på engang. Dette var da jeg først ble forkjølet og fikk streptokoker for andre gang på to mmånder.. I og med at jeg fikk kyssesyken senere gikk jeg konstat syk i 8mnd. Trodde seriøst jeg aldri skulle bli frisk igjen. Flott å starte RT når du er syk. Heldig vis fikk jeg en avslappet ferie før det hele startet, og hadde en koselig på hytta i Trysil med mamma, pappa og besta. Selv om dagene mine var fullbooket fra morgen til kveld, ble det også tid til å feire bursdagen til Pappa. Også må jeg bare si; Var jeg den eneste som fikk utslett på rumpa/lår av den russedressen. Ja, den var sykt chil å gå i, meeeen gud så deilig når det var tid for å gi slipp på den dressen!!! Og så må jeg ikke glemme at min drøm om å møte bloggeren annais, gikk i oppfyllelse. Når jeg var i Trondheim tenkte jeg at det hadde vært så gøy om jeg hadde sett henne i og med jeg har lest bloggen henens i så mange år…

Dette var da del 1, så kommer snart del 2 med mai, juni, juli og august!!