Processed with VSCOcam with f2 preset

Da var juleferien over og jeg har desverre ikke tatt meg tid til å blogge. Hele julen har godt til å bare slappe av etter en lang og krevede eksamen og jeg har virkelig ikke gjort noe annet spise, sove, se film og være med venner. Tror ikke dette er det mest spenneden å oppdatere dere om. Derfor valgte jeg heller å la være. Juleaften tilbringte vi hos mormor som bor 3 timer unna Oslo.. og det var bare helt sykt kaldt der. år jeg kom hjem igjen etter noen dager lå jeg under dyna med klær og to ulpledd over dyna for å prøve å bli varm igjen. Det var litt for ekstremt der for meg as!! Nyttårsaften tilbrakte jeg med vennenne mine som sikkert alle dere andre også gjorde. Tenk at vi alt har kommet til 2015, og i år blir jeg hele 20år! Føler meg fortsatt som 14 jeg. Men nå er det et nytt år med nye mulighter, og mitt nyttårsforsett må vel bli nå å blogge bedre. Jeg har jo tid, men jeg er vel den dårligste i verden til å sette den av til noe fornuftig.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Og alle har vel fått med seg dette dramaet rundt «Fotballfrue?!» og bildemanipulering + falske komentarer. Skjønner ikke hvorfor de gjør noe så lite til noe så sykt big deal for samfunnet. Hvor mange andre skjønnhets-/ fitnessbloggere returserer vel ikke seg selv eller bildene sine? Ja, jeg skjønner at hele konseptet med bloggen hennes handler om naturlig skjønnhet og om å bli fornøyd med seg selv på den naturlige måten. Hun legger jo ut oppskriften på hvordan vi kan bli som henne.. men er ikke dette akkurat det samme som Victoria’s Secret også gjør. De er sinsykt store og har de mest perfekte modellene.. men fordet er det alltids noe de må endre på. Hun er ikke den eneste så la nå den dama få være. Alle gjør en feil i blandt, selv den perfekte Caroline Berg Eriksen.

Dette med kommentarer som hennes mann har lagt igjen på bloggen hennes er da vel ingen ting å bry seg om. Han gjør jo akkurat det samme som mange tusen andre har gjort mot Caroline i flere år… så er du med på leken får du nesten tåle streken. For alle dere som ikke er bloggere selv eller ikke har opplevd den negative siden med blogg, er det kanskje litt vanskelig å skulle synes synd på Caroline. Men jeg tror de fleste av oss ville gjort den samme feilen som hun/ hennes mann om vi hadde vært i hennes posisjon. Det som skjer nå med alt dette oppstyret som blir laget i media angående Caroline, vil ikke svekke hennes troverdighet eller  senke hennes lesertall, hun vil jo bare få en enda større og mektigere blogg etter disse to episodene.. så til dere som ville rive dronninga ned fra bloggtronen, jeg tror nok hun kommer til å bli der en god stund til hvis hun greier å holde motet oppe. Amen!