slepppp

Så da var julen over og jeg er tilbake på skolebenken. Har korte dager fra 8-11, og vil vel ikke si jeg får ytet mitt beste selv om det er få undervisningstimer. Jeg tror ikke jeg er den eneste her i verden som har totalt snudd om døgnrytmen min. Det er jo litt sånn når man er ung at man blir sittede oppe nettene, og heller sover litt ut på dagen når man har ferie. Men Gud så vanskelig det er å snu døgnrytmen tilbake. I det jeg skriver dette innlegget er kl. 03:12.. Det er under 3timer til jeg skal stå opp for å gjøre meg klar til nok en skoledag. I dag dro jeg på skolen etter kun en time med søvn, og ser vist ut som dette skjer nok en gang? Føler meg ikke serlig fresh når jeg kommer litt sånn halv dø på skolen, og får masse oppgaver å jobbe med. Vi har nå startet på et nytt tema på skolen, et tema som er mer ukjent enn de vi har hatt tidligere og jeg trenger virkelig å følge med i timene.. Men så var det jo dette med søvn som ikke skulle være så lett da! Jeg veg jo dette er kun min egen feil at det har blitt som det har blitt, men håper samtidig ikke jeg er den eneste med dette lille problemet!!