Mange likte det forrige innlegget jeg skrev, så derfor har jeg nå gravd litt eksta for å finne litt flere sære ting om meg selv. Kanskje jeg greier å lage en del 3 også!!

Jeg begynte ikke med sminke før på VGS. Jeg brukte vel litt sminke på ungdomsskolen, men det var bare mascara. Det var ikke før jeg begynte på vidregående at jeg gadd å ta meg tid til å bruke masse sminke. Hadde en periode der jeg ikke kunne gå uten, men nå som jeg har vippe extensions har jeg ingen problemer med å gå uten sminke i offentligheten.

Elsker gutter med caps. Jeg aner ikke hvorfor, men har alltid falt litt ekstra for kjekke gutter med caps.

Hater samtaler som går sånn: Hei, skjer a? Ja, dette er sånn samtale som tinder folk eller hot or not folk starter samtaler med. Starter samtalen sånn svarer jeg ikke as. hvor mange ganger iløpet av dag tror du jeg gidder å svar på akkurat det samme spørsmålet… Du må være jævelig kjekk for at jeg skal gidde å svare da as!

Skjønner ikke hvordan man bruker skype!!! Dette er litt kleint, men nå har jeg vel lært meg det. Jeg lastet ned skype for noen år siden og skjønte ikke en dritt..sååå jeg slettet den. For noen månder siden prøvde jeg igjen, og med litt hjelp ble jeg litt klokere, men er ikke noe jeg kommer til å bruke.

Jeg kan sove under all type bråk. Jeg kan seriøst sove som en stein i alt mulig slags bråk. Vi har en snekker som jobber nede. Han har borret hull i murvegger så hele huset rister, men tror du jeg har hørt det? nei! Når jeg var mindre og falt ut av senga mens jeg sov.. merket det ikke. Sov like godt videre på gulvet jeg! Tror soving er et av mine talenter hvis det går an å være god i det.

Hvem skulle tro at jeg hatet JB før? Alle vet vel at jeg er super Justin Bieber fan nå. Vel den perioden har vel godt litt over nå, og JB-pappfiguren står forsatt på rommet mitt..men det har ikke alltid vært slik. Første gang jeg hørte han synge, tenkte jeg som alle andre JB-haters. Tror jeg ironisk nok var medlem av en haters side på Facebook. Men så hadde min BFF bursdag og siden hun var/er verdens største Bieber fan, bestemte jeg meg for å kjøpe billetter til den nye filmen hans; Never Say Never. Da måtte jo jeg være med, og jeg ble Bieber-frelst etter å ha sett filmen.

Jeg spiser tomater som om det var epler. Litt sært, men jeg elsker tomater. Enda særere er vel at jeg spiser de på samme måte som et menneske spiser epler. I det siste har jeg godt litt unna tomater og begynt å gnage på paprika istede.

Jeg er god til å brenne mat. Jeg er vel ikke så aller værst til å lage mat, men det å passe tiden.. det kan diskuteres. Hvor mange ganger har ikke jeg brent maten min eller åpnet ovnen og fått en sort røyk sky i tryne. For sånn et år siden skulle jeg bake med kake å ha med på skolen til hele klassen siden min venn Malin hadde bursdag. Ja, hva gjør jeg ikke for deg Malin.. Jeg satt oppe hele natten for å få en brownis kake til å ikke bli brent. Det er vel litt kleint å si at jeg ikke greide å lage en ferdig brownis fra Toro. Den dagen var heller ikke mamma hjemme så da måtte jeg greie meg selv. Ble en kake til slutt da og den var jævelig digg.

De eneste fagene jeg er god i er matte og naturfag. Hvis vi ser bort ifra de fagene som mat og helse, kunst og håndtverk og muskk osv., kan man vel si de enste fagene på skolen jeg faktisk var flink i var matte og naturfag. De to største nerdefagene evah! Jeg forstod det faktisk da, og det jo når du fårstår det du jobber med du får motivasjon til å gjøre det bra.

Jeg er mester i å øderlegge tannbørster. Dette høres sikkert sykt rart ut, men greia er at jeg pusser så jævelig hardt.. så hver gang mamma kjøper en ny tannbørste og jeg har brukt den en gang, ser den ut som en med reggis har brukt den! Er ikke akkurat noe ekspert på tannbørster, men noe sier meg at jeg kanskje må prøve en annen type.

IMG_2282mmmm

Jeg elsker å fly. Noe av det beste jeg vet er å fly, egetlig bare å reise rundt, elsker jeg. Jeg tørr ikke å ta en karrusel som går et par meter opp i lufta i noen sekunder, men å fly i flere timer flere mil over bakken går helt fint.

Jeg har to fødselsmerker på rumpa. Vet ikke om man kan kalle det fødsels merke, men alle sier det. Jeg har to flekker som ser ut som pigmentflekker bare at de er tæne. Litt sånn rar tæn farge, og de blir ekstremt fort brune om sommeren. Kunen ikke hele meg blitt så brun. Jeg har en liten på den ense siden av rumpa og en større en rett under rumpa på andre siden. Nå vet dere det. Tydelig hvis har jeg hat det lenge, men ingen valgte å fortelle det til meg før for sånn 2 år siden. Jeg er ikke akkurat den typen som går å ser på rumpa mi  i speilet 24/7, bare for å skjekke om det er noe anderledes med den eller om det våkser ut et tre bak der…

Min første blogg var en Miley Cyrus blogg. Den alle første bloggen jeg opprettet uten om sånn piczo shit, var en Miley Cyrus fanblogg på blogg.no. Fikk ikke lov av mamma og legge ut bilder av meg selv på nettet så da skjedde dette istede.

Jeg hater krem, vaniljeis, rømme, smør, majones, dressing, dip osv. Hvis det er noe jeg brekker meg over er det disse tingene. Bare tanken på noe av det gjør meg kvalm. Får jeg en baguett med majones, spiser jeg den ikke. Smør går vel greit, kan bare skrape det av.. Sikkert mange som synes jeg er super sær nå, men kan jo ikke noe for at jeg ikke greier å få det i meg.

Går alltid i shorts eller trusa når jeg er hjemme. Det første jeg gjør når jeg kommer hjem fra skolen eller bare når jeg kommer hjem generelt, er å hoppe rett inn i koseshorts eller bare dasse rundt i en stor genser. Tror de fleste av naboene eller random forbi gående har sett rumpa mi. Jeg er ikke akkurat den som sitter i sofaen en fredagskveld i jeans og skjorte.

Jeg spyr av pølser. Når jeg var mindre var jeg veldig glad i både wiener- og grillpølser. Spiste det til og med kaldt, men etter som årene gikk ble jeg kvlam av smaken eller bare lukten av pølser. Nå er det sånn at jeg blir så kvalm at jeg spyr bare av å spise en pølsebit.

 Jeg hater klissete filmer. Jeg har aldri vært den jenta som vil se på sånn klisse-/grinefilmer som PS! I Love You eller Letters to Juliet. Ser jeg filmer som ikke intresserer meg så sovner jeg, tror alle vennenne mine kan skrive under på at det er sant. Den type filmer intreserer meg ikke assa. Holder meg til action/thrillere og komedier. Filmer skal være underholdning, ikke gjøre livet tristere.

Jeg har en drøm om å besøke alle steder i Norge. Vet ikke hvorfor, men vil liksom se og oppleve Norge. Har et mål om å besøke alle de største byene i Norge iløpet av livet.

Jeg takler ikke bergensdialekt. Jeg har aldri gjort og kommer aldri til å takle bergens dialekt. Sorry as, ikek noe vondt ment mot bergensere.. men den dialekten er så sykt irriterende. Sikkert fordi de fleste bergensere jeg har møtt har vært så intense og brøytene mennesker. Hvis jeg skal irritere folk begynner jeg bare å snakke bergensdialekt. Peace and love, bergensere ♥

Jeg har sprøyteskrekk. Jeg har sykt sprøteskrekk eller egentlig alt som har med nler å gjøre, skremmer meg. Når jeg hadde kyssesyken var jeg jo hos legen minst en gang i uka og tok enten en blodprøve i fingeren eller armen..dere skulle bare hvist hvor jævelig det var for meg. De gangene jeg måtte gå til legen alene også, holdt jo nesten på å besvime. Jeg tror den sprøyten alle gruet seg mest til var å ta BCG-sprøyta på ungdomsskolen. Gikk så mye rykter om hvor jævelog den var. Dette var faktisk den eneste sprøyta jeg ikke synes var så ille å ta, var bare dagene etter som var helt jævelig når jeg ble drit syk.

Les også: 20 TING DU IKKE VISSTE OM MEG #1