Processed with VSCOcam with m3 presetPhoto 28.01.15, 19.04.27
Dette er vel enkelt og greit fortalt hvordan mine hverdager er nå. Drar på skolen, er der fra kl.8-11, drar hjem og jobber med eksamen, spiser alt jeg finner i kjøleskapet og ikke minst, pensumbøkene har blitt min nye pute. For litt siden skrev jeg om hvordan jeg sliter med å sove om natten.. det har virkelig ikke endret seg. Sover 1 time, og løper av sted kl.7 om morgnen for å rekke bussen til Oslo. Merkelig nok er jeg lys våken, men når jeg kommer hjem fra skolen er jeg helt ferdig. Prøver å holde meg våken så jeg skal bli trøtt til kvelden, men det hjelper ikke assa. Har ikek hat problemer med dette før, men merker at konsentrasjonen og evnen til sitte stille ikke helt fungerer de få timene i forelesningssalen.

Ellers kan jeg vel si at det går ganske bra på skolen, og neste uke har jeg min første skriftlige eksamen på skolen der vi får karakterer. Tidligere har vi bare fått godkjent/ikke godkjent, men nå er det bokstaver som skal settes. Denne eksamenen er i markedsføring og dette er da en eksamen som man må lese til og møte opp og svare på spørsmål fra pensumet, skriftlig. Tidligere har vi bare hatt delte oppgaver med både praktiske oppgaver og en skriftlig teoretisk del.. forskjellen er vel at vi har da hat 1 mnd på å gjøre eksamnen, mens nå har vi 1 mnd på å lese og pugge. Blir spennede og få den første karakteren som liksom viser litt bedre hvordan man ligger an på skolen.

 

Processed with VSCOcam with m3 preset