valentin

Da var det endelig vinterferie!! Selv om jeg har lite skole er det deilig med en uke(nesten 2 uker) fri fra alt og bare det å slippe å ha ting som må gjøres hengeden over seg. Nå er jeg endelig blitt ferdig med eksamen i markedsføring og vi har godt videre til bildekommunikasjon. Nå har jo jeg gått media linja i 3 år + hatt foto til fordypningsfag + bruker speilrefleks minst en gang om dagen. Noe sier meg at dene eksamenen vil bli litt enklere enn den forrige. I dag hadde vi om hvordan vi redigerer et bilde i photshop. Ja, nå kan vel jeg photoshop 90% enn læreren så vet ikke helt hvor mye vits det var for meg å møte opp.

På fredag var det jo selveste fredag den 13. Pleier som regel å være en helt normal og fredfull dag… men ja! Klumsete meg skjedde!! Begyner å få litt vondt i halsen så lagde meg en kakao og gjett hvem som greide velta den ut over  seg selv? Armen min svir, brenner og ble helt rød. Dagen ble litt bedre med at jeg dro på kino med frøken Undeli for å se filmen vi alle ventet lenge på, Fifty Shades Of Grey. Gledet meg masse tross all kritikken den har fått, men skal ærlig innrømme at det ikke er en av de beste filmene jeg har sett!! På lørdag var jo selveste Valentine’s day og hvem satt hjemme og spise is som meg? Nei da! Haha, vi alle har da forventinger eller en drøm om hvordan denne dagen kommer til å bli. 10% av oss får vel drømmen vår i oppfyllelse. For de av oss som ikke har kjæreste, ble vel ikke akkurat denne dagen så mye anderledes fra hvilken som helst annen helg!

valtionnnn


En ting jeg tenkte å ta opp før jeg ender dette innlegget er det med å slette gamle kommentarer. Jeg har ikke vært logget på blogg-mailen min på noen dager og skal innrømme jeg fikk litt sjokk over hvor mange som sender meg mail om jeg kan gå å slette deres kommentarer. En ting hadde det vært om det var bare på min blogg, men det gjelder også andre bloggeres blogg. Selv om jeg har laget bloggdesign til utrolig mange bloggere betyr ikke det at jeg har den rett til å logge meg inn på deres blogg, bla igjen kommentarene deres langt tilbake i tid for å slette en kommentar du har skrevet. Jeg tror ikke du mister jobben du søker pga at du for 4 år siden skrev en kommentar i dit fulle navn på en blogg; fint antrekk! Jeg skulle gjerne gjort det om det var noe værre enn det dere hadde skrevet som virkelig hadde øderlagt for dere eller mistet jobb muligheter, men nå har det seg sånn at jeg har verken lov eller tid til å skulle gjøre dette. Selv har jeg valgt å ikke godkjenne kommentarer jeg får på bloggen, men jeg leser alle jeg får..Dette synes jeg gjør det lettere for folk å kommentere. I stede for at de bruker falske navn(tror jeg), kan du kommentere uten at hele norges befolkning vet at du skev det.

En annen ting jeg har fått mye spørsmål om, både på mail og på facebook er skolen jeg går på nå. Det er mange spørsmål rundt linjen min, jeg er jo det første kullet som får mulighet til å ta en bachelor i Grafisk Design. Tenkte derfor jeg kunne skrive et innlegg om dette senere som en oppklaring på alle spørsmål om skolen, miljø, linje, utstyr osv. Er det noe mer dere lurer på om Norges Kreative Høyskole eller Bachelor i Grafisk Design som jeg går, så er det bare å spørre nå. Da får dere svar på det i løpet av noen dager.