Dette innlegget startet jeg å skirve rundt 17. mai-tider, men kom aldri så langt at jeg fikk skrevet det ferdig. Har hatt en ganske så lang pause nå, rett og slett på grunn av eksamener og jobb. Blogging er ikke likegøy lenger som det var for 6 år siden og jeg har ikke like stor interesse lenger  dele med hele verden hva som skjer i livet mitt. Nå deler ikke jeg de mest private situasjoner, men ofte føler jeg at andre nesten vet mer om meg enn det jeg gjør selv. I det siste nå har jeg virkelig begynt å savne å blogge så derfor var det på tide å få postet et nytt innlegg. 

IMG_2420IMG_2384

Jeg husker ikke om jeg har nevnt det, men jeg har fått meg jobb som deltids ansatt på Dressmann. Jeg har nå lakt merke til at jeg har en tendens til å tiltrekke meg rare mennesker. Spesielt nå som jeg har fått meg jobb, gamlinger har virkelig ikke noe filter når det kommer til hva de vil dele med meg. Jeg har hørt alt fra en kvinne fortelle om hennes mann som døde av testikelkreft til en mann som vant 1. mill i lotto for noen månder siden. Sykt! Gammle menn skifter også over alt. Kan ikke telle på to hender hvor mange gamle menn jeg har sett i bare trusa… Ikke nok med at jeg har fått møtt flere rare mennesker, men jeg må serr ha knust et speil eller noe. For noen uker sidem ble jeg påkjørt av en sykkel list i fotgjengerovergangen i Karl Johan. BOOM, og jeg lå på bakken. Akkurat som jeg ikke har nok blåmerker fra før av. Nå er beina mine fylt med farger og jeg har en gigantsik kul på det ene kneet.

Bare for å toppe det hele startet jeg uken etter med et blodig drama. Ja, jeg elsker mat.. og når jeg er sulten blir jeg litt for ivrig etter å få det i meg!! Så da kommer det vel ikke som en overraskelse at jeg greide å skjære tommelen min med brødkniven. Yes i did! Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men har nesten skjært av hudne på insiden av tommelen. Heldig for meg ble det ikke så dypt at jeg måtte sy (tror jeg!!!), Men jeg har stripset den på plass og håper på at den vil gro fort. Det var virkelig et blodbad i vasken på bakrommet. Det stoppet ikke blø og jeg viste ikke hvodan jeg skulle få det til å stoppe. Jeg har aldri besvimt før, men jeg tror jeg nesten gjorde det nå. Plutselig hørte jeg ingen ting og alt ble helt blury.. og det så ut som jeg var drita når jeg gikk bort for å sette meg. Skjer alltid så mye rart med meg as, dere skulle bare vist!!!