IMG_2421

Kommer kanskje ikke som et sjokk at jeg tilbrakte årets sommerferie på Gran Canaria. Er vel rundt 14 gang jeg har vært der, har kommet helt ut av tellinga nå. GC er ikke så veldig stort heller så, vil vel si jeg kjenner den øya ganske godt nå, til og med kollektvtransporten er jeg gangske god på. For å si det sånn, jeg vet lett hvilken buss jeg skal ta for å komme meg dit jeg måtte ønske å dra enn å finne riktig t-bane å ta når jeg skal rundt om i Oslo.

IMG_2422IMG_2128

Kan jo like godt fortelle at jeg har gått konstant forkjølet siden sist jeg var aktiv på bloggen. Noe som førte til at min sommerferie på Gran Canria ble litt mer annerledes enn man skulle tro. Jeg er utrolig glad i å fly og er absolutt ikke redd for å fly langt, men når man er syk og skal fly… Fyfaen så jævlig. Har fløyet med bihulebetennelse en gang før, men denne gangen toppet det kaka. Min smerteterskel er ganske høy og jeg har aldri hat så vondt før som på denne flyturen. Trodde hele ansikte mitt skulle ekspodere. Alle trodde vel jeg hadde flyskrekk i om med at jeg grein når vi skulle lande. Det sprengte sånn i hele ansiktet og tårene bare kom. De første dagene i syden ble jeg dårligere og dårligere og jeg ente med å få en kraftig infeksjon som samlet seg i panna. Panna mi hovet opp og ble giga. Jeg så seriøst ut som et romvesen. Først når jeg våkna og så meg i speilet tenkte jeg; Har jeg alltid hatt så stor panne, wtf! Dette førte jo til at en spansk lege i hvit frakk måtte ta turen innom og stikke en giga sprøyte i rumpa mi. Har aldri sett en så stor sprøyte som denne før, og det forklarer vel hvorfor det gjorde så vondt å ta den og at rumpa mi 3 uker etter fortsatt er grønn. #sexy! For å si det sånn er jeg forsatt ikke frisk etter å ha fått alle mulige piller av legene i Spania, og derfor har jeg vært og fylt opp noen rør med blod i dag… så forhåpentlig blir jeg snart frisk igjen. Tok til og med rønken av kroppen min i dag, så nå skal jeg få svar på min 3mnd lange forkjølelse.

Håper dere har hatt en litt bedre sommer enn meg så snakkes vi 

Processed with VSCOcam with f2 preset