Nytt år, nye muligheter.. er det ikke det de sier? Er en god stund siden jeg postet forrige blogginnlegg nå og mye har skjedd siden da. Jeg har blitt 20. Jeg har ikke lenger mandler. Jeg har heller nesten ingen bilder fra det siste året…for smarte meg har ødelagt iPhonen og ikke tatt en eneste sikkerhetskopi. Whoop-whoop! Men til det største av alt, kan virkelig ikke tro at jeg har blogget i 6 år nå. Hvor sykt er ikke det? Ikke det at jeg den beste personen til å oppdatere. Jeg ser ikke på blogg som en jobb, men som en hobby. Derfor setter jeg ikke av tid til bloggen, men blogger når jeg har tid til overs. Det er viktig å huske at det finnes et liv uten om på nett også. Tro meg, de måndene med pause var utrolig avslappene. Fikk tilbake følelsen av å vite mer om ditt eget liv enn det folk på nett gjør!

I perioden jeg har vært borte fra bloggen har jeg virkelig savnet å blogge. Derfor har jeg tenkt å begynne igjen nå som motivasjonen er på topp. Håper dere ikke har glemt meg helt da 

 

camel