What to do?

Hva hadde din første tanke eller reksjon vært dersom du mistet din 6mnd gamle iPhone i do? Jeg har vel innsett nå at det er min egen feil at min kjære iPhone slukte litt for mye dovann. For en tissa trengt Anette vurderte sterkt å tisse mens iPhonen lå i do etter å ha vært på jobb i 8timer uten å gå på do. Slapp helt av.. jeg gjorde det ikke!

halleoe

Her is the story:

Så etter en lang dag på jobb og med en jeans som klemte på de perfekte stedene, måtte jeg så sykt tisse at det nesten gikk galt. Smart som jeg er går jeg ALLTID med iPhonen i baklomma. Flere ganger har jeg glemt å ta den ut før jeg skal gå på do, men så kom den dagen da den ikke skulle falle ved siden av doen. Plupp sa det, og drømmen om en «gullfisk» gikk i oppfyllelse. Der lå min halvt år gamle iPhone 6 gull i do. Det første jeg tenkte var: Skal jeg bare tisse på den? Nummer 2 var: Woww, det kommer luftbobbler ut av den. Etter å ha stirret på den i et par sekunder og nesten tisset på meg, løper jeg ut av huset og henter pappa for å forklare han hva som har skjedd. Så løper han for å fiske den opp fra do, mens jeg løper til doen oppe for å tisse. Så dere kan vel tenke dere hvor lenge den lå i do…

Tanken på om jeg bare hadde stikket hånda ned i do med engang og fisket den opp er ganske ekkel, men det kunne faktisk reddet iPhonen og ikke minst alle mine 7000 bilder og videoer. Smart som jeg er har jeg ingen sikkerhetskopi av iPhonen og heller ikke synket den opp mot iClod. Det første jeg gjorde etter at pappa tok den opp var å sende melding til alle vennenne mine, spurte folk på snap og googlet desperat etter hjelp.

Etter å ha prøvd å støvsuge den og latt den ligge i ris i over en uke, var den helt dø. Så nå er det opp til Apple…De sa den kommer til å virke igjen, men om de greier å redde noe av det som ligger på den, er et mirakel. Jeg driter så langt i om den Iphonen virker igjen bare jeg får det som lå på den. Det hadde gjort meg til det lykkeligste menneske på denne jord akkurat nå. Det er i den stund man angrer for at man tok en bloggpause. Uten den hadde jeg vel hatt litt flere bilder lagret å se tilbake til! …men gjort er gjort.

IMG_0538

Ble noen dager uten telefon på meg da, helt til hjernen min kom på at den kunne bruke iPaden som iPhone i mellomtiden. Funket ganske bra, men mange stirret når jeg sto der å ventet på bussen og skrev meldinger på en iPad..Man skulle faktisk ikke tro at det var så unormalt, men folk stirret as. Dette skjedde et par uker før jul og jeg hadde nesten brukt opp lønningen min på julegaver, bursdagsgaver, drikke osv til jul og nyttår. I og med at jeg kjøpte Iphonen med abonnoment, hadde jeg 6 måneder igjen.. da stod valget mellom å kjøpe en ny til 8-9000kr eller betale ut iphonen til 3000kr og kjøpe en ny med nytt abonnement til 5-6000kr. Så regner du på det, blir det like mye uansett. Akkurat som jeg hadde penger til det der å da. Fra uflaks til flaks, så kjøpte mamma og pappa en ny en til meg. Jeg bevokter den med livet, det kan virkelig ikke skje noe med denne. Jeg hade vel 4 iPhoner iløpet av 2015!!! OG denne gangen har jeg forsikret iPhonen min og laget en helt ny iClod så alt på iphonen går nå over på macen. Har virkelig lært noe av dette.