IMG_0470

Da var denne juleferien over for denne gang. Siden jeg er student har jeg ikke høstferie, så har vært skole og eksamener i ett siden sommerferien tok slutt. Selv om jeg har jobbet store deler av jula, har det virkelig vært deilig å slippe å ha en eksamen hengende over seg. Den siste tok nesten knekken på meg. Jeg fjernet mandlene i beynelsen av november og kunne ikke gjøre noen ting i 3 uker. Til slutt endte det med at jeg hadde en uke på meg til å bli ferdig med eksamen og gjøre meg klar til muntlig. Jeg satt opp dag og natt… tror jeg aldri har sovet så lite som den uka. Pluss at je var på jobb et par av dagene.

Nå er det vel bare å si hade til late dager på sofaen og digg mat. Blir en stund til neste gang man kan ligge under dyna på sofaen og se på julefilmer. Det enste lyset i rommet er fra TVen og juletreet.