FullSizeRender-4

Jeg er vel ikke den beste til å  ta vare på håret mitt, men det siste året tenker jeg mer og mer over dette. Jeg hadde ganske langt hår på slutten av vgs, men på grunn av frisøren greide å farge håret mitt sort, ødela dette alt. Håret måtte gjennom utallige behandlinger og mye av håret ble så slitt at det mått klippes av. Da jeg fikk kyssesyken for noen år siden begynte jeg å mise mye hår og resultatet ble et veldig tynet ut hår. Nå er det på god vei til å bli tykkt og langt igjen, men det tar tid. Så flott at jeg er en av de mest utolmodige personene i verden og har et håp om at det en dag bare skal bli langt over natta.

FullSizeRender-5

♥ Sov med håret i en flette

♥ Bruk aldri hårstrikker med metall på seg eller gjennerelt ikke bruk ting i håret som er laget av metall.

♥ Bleking og farger sliter på håret så vent lengst mulig mellom hver gang eller strip kun den øverste delen av håret og ikke hele. Hårfarger blir som regel mer kledlig/naturlig om du striper håret enn om du farger hele i en farge.

♥ Klipp tuppene selv hver 3mnd og du trenger ikke å gå til frisøren mer enn 1-2 ganger i året.

♥ Ikke vask håret alt for ofte. Bruk heller tørrsjampo.

FullSizeRender-6

♥ Når du vasker håret – skyll ut balsamen med kaldt vann, og lufttørk håret.

♥ Håret blir tørt selv av shampoo. Derfor er det viktig å tilføre tuppene av håret ditt litt ekstra olje. Moroccanoil er super.

♥ Unngå bruk av rettetang, krølltang, hårføner etc. Bruk det kun hvis det er hårkrise! Om du må, bruk varmebeskyttelse alltid.

♥ Sov av og til med olje/hårkur i hele håret. Masser oljen inn i hodebunnen og ha så mye i håret at alt blir kjempe fett. Så setter du det opp i en topp på hodet og vasker det ut dagen etter. Håret er så mykt og ser så bra ut den dagen etter!!