Har vel ikke skjedd så mye interessant denne uka.. om jeg ikke er på skolen, er jeg på jobb. Resten av tiden går til å være med venner eller soving. Jeg sover så utrolig mye, kanskje rundt 10/11 timer om dagen! Helt sykt.

♥ UKENS HØYDEPUNKT:

Dette må bli da jeg fikk takk i kjole til James Bond – vinterfesten på skolen. Etter å ha gått rundt i hele Oslo i ca.5 timer og 17 000 skritt senere fikk jeg tak i en kjole. Fant jo en som var perfekt ganske tidlig, men den kostet rundt 3000kr og det hadde jeg ikke så veldig lyst til å betale for en kjole jeg kun skal bruke engang. Men jeg hadde alltid en kjole i tanken som jeg trodde alltid kom til å ha inne siden jeg har sett den i butikken hundre ganger før. Selvfølgelig var den utsolgt når jeg kom for å kjøpe den. Rett etter jeg hadde gitt opp å finne den perfekte kjolen, valgte jeg å dra innom butikken igjen for å spørre om de fikk den inn igjen. Det gjorde de ikke, men akkurat da jeg gikk ut dør ropte damen fra kassen. Hun hadde fått en retur på den kjolen i min størrelse kom hun plutselig på. Så der lå den bak kassa og bare ventet på meg. Plutselig hadde jeg sånn flaks, den var jo til og med til 50%. Var nesten så jeg vurderte å kjøpe et flakslodd i samme slengen!

♥ UKENS LÅT:

Greier ikke å velge en!! Så blir: «Pillowtalk» – Zayn og «Faded» – Alan Walker

UKENS NEDTUR:

Forrige uke hadde jeg den rareste dagen noen sinne. Kanskje ikke så rar, men det skjedde så mye rart. Det startet med at jeg var på skolen, og dro hjem i 11 tiden da jeg vanlig vis slutter. Så flink som jeg er kjøper jeg alltid måndeskort, men så surrete som jeg er glemmer jeg alltid studentkortet mitt hjemme. Hele dagen på skolen måtte jeg gå rundt med noen som hadde studentkort fordi 90% av alle dørene på min skole trenger man studentkort for å åpne. Det er vel ikke det verste å måtte tvinge en person med seg rundt over alt, det verste var da jeg satt på bussen hjem uten det studentkortet. Selv om jeg har betalt over 400kr hver mnd for et student måndeskort er vist ikke den billetten gyldig uten at  du har med deg studentkortet. Så gjett hvem som fikk sin først bot? Bra start på 2016 må jeg si!!! For det første er det noe av det dummeste jeg har hørt at man skal få like høy bot for å ikke kjøpe billett som at du har billett, men glemt studentbeviset. Hvor stor forskjell er det på en studentbillett og voksenbillett.. rundt 100kr? Jaja, jeg ser vel ut som en person som ikke har råd til å betale de hundre kronene ekstra om jeg ikke var student. Ihvertfall så fikk jeg en bot på 1150kr. Jeg viste jo at siden jeg er student og har beviset mitt hjemme er det bare å dra til Ruter å få fjernet den innen 14 dager, men det er jo ikke alltid like lett det når den som sitter bak skranka hos Ruter gjør alt for at du ikke skal få fjernet den. Men slapp til slutt å betale og fikk den fjernet.

ruter

En annen nedtur er at vi fikk eksamen den uka!!

UKENS TANKE:

Senere samme dag skulle jeg på jobb. Jeg bor ganske høyt oppe, så når du går ned alle bakkene mot sentrum er det en haug med trapper du må ned før du er helt nede ved sentrum. På vei ned trappene stopper en mann meg og sier med moldedialekt: «Vær forsiktig nederst i trappa, bare is der!!» Jeg bare nikket å smilte til han.. Jeg tok faktisk meg selv i å bli litt starstruck der i sånn 10 sekunder. For denne mannen var vår gamle statsminister, Kjell Magne Bondevik. Så om ikke Gud var med meg ned den trappa, så var hvertfall kristelig folkeparti det. Tror jeg snart har fortalt denne historien til alle jeg kjenner…

UKENS CRAVING:

Hmm.. føler jeg er litt ekkel nå når jeg sier soppstuing. Helt siden jeg var hos Charlotte i helgen og smakte det for første gang, har jeg tenkt på soppstuing. Det var så sykt godt, kan ikke beskrive det med ord. Hvis du ikke har smakt det så gjør det nå..Du vet ikke hva du går glipp av as!

♥ UKENS RANDOMNES:

Denne er lett.. Her om dagen våknet jeg til en melding og noen som hadde ringt meg. Jeg viste ikke hvem det var og nummeret var blokkert for nummeropplysningen. Jeg bestemte meg for å svare og det viste seg og å være en 11år gammel jente fra Bergen som hadde sendt feil. Heldig som jeg er hadde jeg nesten likt nummer som bestemoren hennes…

samtale med 10åring