Dette innlegget skrev jeg egentlig for noen måneder siden, men dagene mine er egentlig ganske like. Gjør stort sett det samme hver dag ellers så er jeg hjemme, ligger på sofaen og ikke gjør en dritt!! Er enten eller. Er vel kanskje de dagene jeg burde brukt til å trene når jeg bruker alle andre dager som en unnskyldning for å slippe. Så under kommer min dag time for time, altså en dag jeg ikke ligger på sofaen og en sånn dag der det er null tid til trening (som jeg liker å tro.) Enjoy!

blogg1

kl. 06:10 STÅR OPP!! Som vanlig fikser jeg meg og spiser to toast med eple juice ved siden av. Som regel spiser jeg før jeg skal gå til bussen og da har jeg noen ganger så god tid at jeg rekker å se et par Youtube videoer før jeg stikker. Anbefaler alle å se Agnes Lovise og Celina Karine sine videoer.. så søte og flinke og Hannah Martine er også en stor favoritt blandt norske Youtubere. Min outfit for dagen ble jakke fra Acne, topp fra Urban, skjørt fra Day, sko fra Bianco og klokke fra Marc Jacobs.

kl. 07:11 Må løpe til bussen og den bruker hele 35 min inn til Oslo!! 25 stopp før Oslo.. jeg har talt dem.

kl. 07:46 Anette er fremme i Oslo og super gira for skole!! Når jeg ikke skal på skolen for å jobbe med eksamen, men fordi vi har undervisning, møter jeg alltid Jennifer på Oslo S.

kl. 08:15 Timen starter og Anette må holde kjeft i noen timer.. Som den panini elskeren jeg er blir første pause brukt til køen i cafeen på skolen. Panini’n på skolen er bare MHMMMM♥..

kl. 11:00 De fleste har vel fått med seg mine korte skoledager. Har som regel ikke mer skole enn til 11.

kl. 11:15 Når jeg først er i Oslo tar jeg meg alltid en tur innom Varner butikkene, Mango, Høyer, Kicks eller Zara. Litt shopping skader aldri.

kl. 12:15 En gang i måneden eller hver 5.mnd fyller jeg på vippene mine. Det tar alt fra 1t – 1t 30min. Jeg gjør det hos Eger klinikken i og med at jeg fløler det er tryggest og jeg har alltid blitt fornøyd med resultatet. Kate er hun jeg går fast til. Har prøvd noen av de andre der, men ingen slår henne. Hun er drit flink og det var også hun som satte på vippene min første gang. Dette er ikke noe reklame, bare en anbefaling. Jeg betaler for vippene mine helt selv.

blogg3

kl. 14:00 I og med at mange av vennene mine går på skoler i Oslo eller går på samme skole som meg pleier jeg å finne på ting med dem etter skolen. Blir oftest en tur innom en cafe for å ta en kaffe eller en tur på Olivia for en pizza.

kl. 17:20 Jeg jobber veldig ofte, enten er det hele dagen eller så har jeg kveldsvakter. På tide å rekke toget hjem og dra på jobb.

kl. 18:00 Begynner på jobb. Får en To Do-liste og prøver å få den unna gjort i løpet av den første timen.

kl. 19:30 Har ryddet hele butikken, solgt en dress, snakket litt med han i butikken ved siden av, snakket litt med vakten, hatt besøk av min faste «kunde» om man kan kalle han det… nå er det på tide å sjekke om jeg finner noe å  knaske på i kjøleskapet.

kl. 21:00 Ferdig på jobb etter tre lange timer med lite folk. Er alltid enten eller. Noen kvleder er det helt dødt, mens andre kvelder selger jeg for mer en de andre har solgt for tilsammen hele dagen. Min personlige rekord på å stenge butikken og ta oppgjøret er på hele 7 min. Er det lite å gjøre, tar jeg alltid oppgjøret litt før vi stenger, men noen ganger har jeg så uflaks at det kommer en kunde 3 min før jeg skal stenge og betaler kontant. Så glemsk som jeg er, glemmer jeg at jeg har tatt oppgjøret og finner ut etter noen min at jeg må gjøre alt på nytt. Alltid like gøy! På vei hjem må jeg alltid huske å legge ut dagens tall så resten av regionen får se hvor flinke vi er.

blogg5

kl. 21:20 Hjem til mamma’s middag.

kl. 22:00 Chiller på sofaen et par timer med serier eller bare loker på iPhonen. De jeg følger med på nå er Castle, Pretty Little Liars, Grey’s Anatomy og Keeping up with the Kardashians.

kl. 00:15 Tid for å gjøre seg klar til å legge seg. Fjerne sminken, rense huden, pusse tenner, dusje og selvbrunning er min rutine. Tar ikke selvbrunning hver dag, bare hvis jeg føler meg veldig blek eller skal noe spesielt dagen etter. Jeg vasker ikke håret mitt hver gang jeg dursjer, så noen ganger må jeg dusje morgnen etter også for å få vasket håret. Derfor bruker jeg en av de mørkeste selvbrunningene, så når jeg dusjer dagen etter vil jeg fortsatt se tæn ut etter å ha dusjet og ikke føle at all fargen falt av. Nå har jeg begynt å jobbe med brunfargen til jeg drar til syden, så bruker mest selvbrunning på armene og ansiktet som er de stedene jeg ikke blir like brun på som resten av kroppen.

kl. 01:00 Natta!