adidasjobb

UKENS CRAVING:

Jeg har nå begynt å drikke kaffe hver morgen nå når jeg kommer på skolen.. Og jeg har blitt så vant til det nå at det går ikke en morgen uten det. Rart eller hva? Synes ikke det er så sykt digg enda, men det kommer vel…

UKENS NEDTUR:

Tenk at denne uken har jeg ikke bare lært meg å like kaffe, men jeg har også gått frivilig på museeum. Ikke helt frivilig da. En del av denne eksamenen er å bruke to museer. Jeg hater mer enn alt på jord og er så sykt lite interesert i historie at jeg må si det gjorde vondt i lommeboka å skulle betale selv for å gå på et museum man har vært på før og ikke har interesse av å besøke. Blir en god stund til neste gang.

♥ UKENS HØYDEPUNKT:

Gjett hvem som har bestilt Kylie lipkit? Jeg har prøvd hver gang å bestille nå, men de har bare falt ut av handlekurven.. Så nå har keg kjøpt av en person som feilbestilte litt for mange til seg selv. I går ble de sendt fra London, så de er vel her om en uke. Gleder meg syyyyykt til å få dem!!

 museeum

♥ UKENS LÅT:

Hey (radio edit) – Fais

♥ UKENS RANDOMNES:

Jeg har jo en tendens til å tiltrekke meg rare folk, så denne uka var ikke et unntak. Der satt jeg og Annika på Fridays å spiste lunsj da en random russisk dame  som satt på bordet ved siden av spør om hvor mye klokka er. Ganske normalt det, men hun stoppet jo ikke å snakke etter at jeg svarte på spørsmålet hennes.

UKENS TANKE:

For de som går på Høyskolen Kristiana har sikkert sett at det henger plakater over alt på hele skolen om infomøte til Into Campus 2016? Ja for gjett hvem som er på den plakaten med sånn super nærbilde! Ja det er ingen andre enn meg og Tina. Må si vi var super heldig med den vinkelen og at alle på hele skolen nå kan se hvordan vi ser ut fra den vinkelen… Håper de snart blir tatt ned nå som det møtet er over!!

bday