hair

Jeg har vel hatt akkurat den samme hårfargen og hårklippen i noen år nå. Så fort jeg får litt ettervekst, striper jeg den blond igjen og tuppene klippes engang i bland. Stort sett det jeg gjør hos frisøren. Er det rart man blir lei håret sitt i blandt da? Jeg lyst på en forandring. Både det umulige som å få lenger og tykkere hår.. men til det som faktisk e mulig å  fikse. Jeg vil ha ombre effekt i håret. I og med at jeg har lyst hår så er det etterfeksten eller røttene som må farges mørkere. Det jeg synes er vanskelig med det er at når jeg plutselig da skulle få lysere ettervekst. Da må man mye oftere til frisøren for å holde det naturlig. Enda vanskligere blir det å holde brunfargen fin nå mot sommertider. Den blir lysere og mer gylden i solen sååå tror nok jeg må vente til etter sommerferien om jeg skal gjennomføre dette. Skal ikke være lett. Kanskje jeg bare skal gå for en enda kaldere blond farge i mellomtiden? Vi får se.